Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Vian Maryline Abert"'
Autor:
Fine Frederic, Vian Maryline Abert, Tixier Anne-Sylvie Fabiano, Carre Patrick, Pages Xavier, Chemat Farid
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 20, Iss 5, p A502 (2013)
Les huiles représentent une part importante du régime alimentaire chez l’homme et contiennent de nombreux nutriments essentiels. Les consommateurs se montrent de plus en plus attentifs aux mentions relatives à l’origine et à la qualité des p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a64952259114bb891aedfabad19d547
Publikováno v:
In Current Opinion in Green and Sustainable Chemistry April 2021 28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ravi, Harish Karthikeyan, Vian, Maryline Abert, Tao, Yang, Degrou, Antoine, Costil, Jérôme, Trespeuch, Christophe, Chemat, Farid
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 20 November 2019 238
Autor:
Sicaire, Anne-Gaëlle, Vian, Maryline Abert, Fine, Frédéric, Carré, Patrick, Tostain, Sylvain, Chemat, Farid
Publikováno v:
In Ultrasonics - Sonochemistry July 2016 31:319-329
Autor:
Chaabani, Emna1,2,3 (AUTHOR), Vian, Maryline Abert1 (AUTHOR) maryline.vian@univ-avignon.fr, Dakhlaoui, Sarra2 (AUTHOR), Bourgou, Soumaya2 (AUTHOR), Chemat, Farid1 (AUTHOR), Ksouri, Riadh2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Oilseeds & Fats, Crops & Lipids (OCL). Jan/Feb2019, Vol. 26 Issue 1, p1-10. 10p. 3 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2008 1190(1):14-17
Autor:
Ravi, Harish Karthikeyan, Degrou, Antoine, Costil, Jérôme, Trespeuch, Christophe, Vian, Maryline Abert, Chemat, Farid, Abert Vian, Maryline
Publikováno v:
Processes
Processes, MDPI, 2020, 8 (7), pp.857. ⟨10.3390/pr8070857⟩
Processes, MDPI, 2020, 8 (7), pp.857. ⟨10.3390/pr8070857⟩
Each year, the food supply chain produces more than 1.3 billion tons of food and agricultural waste, which poses serious environmental problems. The loss of the massive quantity of secondary and primary metabolites retrievable from this resource is a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5bcb93c967a680425f9740dcdee0de72
https://hal.inrae.fr/hal-02948436
https://hal.inrae.fr/hal-02948436