Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Viñals, Fernando"'
Autor:
Shinar, Shiri, Lerman-Sagie, Tally, Telleria, Monica Echevarria, Viñals, Fernando, García, Raquel, Quiroga, Hector, Bermejo, Carmina, Ben-Sira, Liat, Leibovitz, Zvika, Har-Toov, Joseph, Malinger, Gustavo
Publikováno v:
In European Journal of Paediatric Neurology November 2018 22(6):929-934
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valcárcel, Mercedes, Roselló, Salvador, Cebolla-Cornejo, Jaime, Herrero Martínez, José Manuel, Nuez Viñals, Fernando
In this work, an improved CE method for the medium-throughput determination of main organic acids (oxalate, malate, citrate), the amino acid glutamate and the sugars fructose, glucose and sucrose in several food matrices is described. These compounds
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1500::11faf7e9849a7bd0aaa0ec2f89af0cd7
Autor:
Ibiza Gimeno, Vicente Pascual, Blanca Postigo, José Miguel, Cañizares Sales, Joaquín, Nuez Viñals, Fernando
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
The Capsicum genus is native to tropical America and consists of 27 species, five of which are used as fresh vegetables and spices: Capsicum annuum L., Capsicum chinense Jacq., Capsicum frutescens L., Capsicum baccatum L. and Capsicum pubescens R. et
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a6d3492f3aa2cf0c41cbaf70cdb235fa
https://doi.org/10.1007/s10722-011-9744-z
https://doi.org/10.1007/s10722-011-9744-z
BACKGROUND: Tomatoes are an important source of antioxidants (carotenoids, vitamin C, etc.) owing to their high level of consumption. There is great interest in developing cultivars with increased levels of lycopene, β-carotene or L-ascorbic acid. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1500::f2fb31bdb0d19af6d8f142214ef792e1
Autor:
Rosello Ripolles, Salvador, Adalid Martínez, Ana Maria, Cebolla Cornejo, Jaime, Nuez Viñals, Fernando
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
Repositori Universitat Jaume I
Universitat Jaume I
instname
Repositori Universitat Jaume I
Universitat Jaume I
[EN] BACKGROUND: Tomatoes are an important source of antioxidants (carotenoids, vitamin C, etc.) owing to their high level of consumption. There is great interest in developing cultivars with increased levels of lycopene, beta-carotene or L-ascorbic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::12d95e9ee665bb21df8d89dddf77144a
https://hdl.handle.net/10251/81267
https://hdl.handle.net/10251/81267