Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vhangani, Lusani Norah"'
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Oct2024, Vol. 14 Issue 19, p8832, 12p
Autor:
Vhangani, Lusani Norah1 (AUTHOR) vanwykj@cput.ac.za, Favre, Leonardo Cristian2,3 (AUTHOR) cristihanfav@gmail.com, Rolandelli, Guido3,4,5 (AUTHOR) pilar.buera@gmail.com, Van Wyk, Jessy1 (AUTHOR), del Pilar Buera, María3,4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Jun2022, Vol. 27 Issue 11, p3556-3556. 18p.
Autor:
Vhangani, Lusani Norah, Van Wyk, Jessy
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2016 208:301-308
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vhangani, Lusani Norah1 (AUTHOR) vhanganil@cput.ac.za, Van Wyk, Jessy1 (AUTHOR) vanwykj@cput.ac.za
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2021, Vol. 45 Issue 2, p1-24. 24p.
Autor:
Vhangani, Lusani Norah, Van Wyk, Jessy
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2013 137(1-4):92-98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vhangani, Lusani Norah
Publikováno v:
FST South African Food Science & Technology; Nov2022, Vol. 11 Issue 38, p23-24, 2p
Autor:
Rolandelli, Guido1,2 (AUTHOR) grolandelli@comunidad.unnoba.edu.ar, Favre, Leonardo Cristian1,2,3 (AUTHOR) cristihanfav@gmail.com, Mshicileli, Ndumiso4,5 (AUTHOR) mshicilelin@cput.ac.za, Vhangani, Lusani Norah4 (AUTHOR) vhanganil@cput.ac.za, Farroni, Abel Eduardo6 (AUTHOR) afarroni@gmail.com, van Wyk, Jessy4 (AUTHOR) vanwykj@cput.ac.za, Buera, María del Pilar1,2 (AUTHOR) pilar.buera@gmail.com
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Jul2021, Vol. 147, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Favre, Leonardo Cristian1,2,3 (AUTHOR), Rolandelli, Guido1,2,3 (AUTHOR), Mshicileli, Ndumiso4,5 (AUTHOR), Vhangani, Lusani Norah4 (AUTHOR), dos Santos Ferreira, Cristina1 (AUTHOR), van Wyk, Jessy4 (AUTHOR), Buera, María del Pilar1,2,3 (AUTHOR) pilar@di.fcen.uba.ar
Publikováno v:
Food Chemistry. Jun2020, Vol. 316, pN.PAG-N.PAG. 1p.