Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Veyrand B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kadar, H.1,2 (AUTHOR), Veyrand, B.1,2 (AUTHOR) laberca@oniris-nantes.fr, Antignac, J.-P.1,3 (AUTHOR), Durand, S.1,2 (AUTHOR), Monteau, F.1,2 (AUTHOR), Le Bizec, B.1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Sep2011, Vol. 28 Issue 9, p1261-1273. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Doumas, M., Dupuis, A., Albouy-Llaty, M., Venisse, N., Pierre Eugene, P., Munier, M., Sibilia, P., Rodien, P., Deceuninck, Y., Bichon, E., Veyrand, B., Marchand, P., Le Bizec, B., Migeot, V., Carato, P.
Publikováno v:
In Annales d'Endocrinologie September 2020 81(4):254-254
Autor:
BARBAROSSA, ANDREA, GAZZOTTI, TERESA, ZIRONI, ELISA, LUGOBONI, BARBARA, PAGLIUCA, GIAMPIERO, Durand S, Veyrand B
Perfluorinated compounds (PFCs) are fully-fluorinated man-made substances largely employed in a wide range of industrial and consumer applications, such as food packaging, fire fighting foams, detergents and non-stick cookware. Even if the introducti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::fe566f101842d8d1cc6c714f16cfb131
http://hdl.handle.net/11585/112051
http://hdl.handle.net/11585/112051
Autor:
Pollono C, Veyrand B, Durand S, Marchand P, Antignac JP, Le Bizec B., BARBAROSSA, ANDREA, PAGLIUCA, GIAMPIERO
Following the increasing attention on perfluorinated compounds, the European Union issued in 2010 a Commission Reccomendation on the monitoring of these contaminants in food. In this document it’s required to focus not only on the most commonly con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3e2a2f391de929fe327cafc031b1117d
http://hdl.handle.net/11585/115046
http://hdl.handle.net/11585/115046
Autor:
Veyrand B, Kadar H, Durand S, Marchand P, Antignac JP, Le Bizec B., BARBAROSSA, ANDREA, PAGLIUCA, GIAMPIERO
The present study has compared two different LC-MS related instruments: a triple quadrupole mass spectrometry (QqQ) and a high resolution full scan acquisition on orbitral trap (LTQ-Orbitrap). Advantages, limitations, and drawbacks of the different t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0d0374ebf9d6dee0f80ad15abe127d75
http://hdl.handle.net/11585/93081
http://hdl.handle.net/11585/93081
Autor:
Veyrand B., Durand S., Duigou A., Monteau F., Cariou R., Marchand P., Le Bizec B., STICCA, PATRIZIA, PAGLIUCA, GIAMPIERO
Perfluorinated compounds, described by some scientist as the “PCBs of the twenty-first century”, are a group of contaminants which present bioaccumulative and persistent properties. Significant amounts of these compounds were detected in human bl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::46cff4e1f5ee74abf0b1d1e2e3667665
http://hdl.handle.net/11585/50716
http://hdl.handle.net/11585/50716
Autor:
Valat, Charlotte, Le Marchand, P., Veyrand, B., Amelot, Michel, Burel, Christine, Eterradossi, Nicolas, Postollec, Gilbert
Publikováno v:
TeMA
TeMA, 2010, 16, pp.23-27
TeMA, 2010, 16, pp.23-27
Etude in vivo du transfert de la mélamine vers certaines productions avicoles, notamment oeufs et viande
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03ab457acbc451dcea4850fe21280f26
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02059772
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02059772
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.