Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Veskus, T."'
Publikováno v:
Kutsar, L, Mets, M, Rätto, M, Salo, S, Veskus, T & Wirtanen, G 2009, Evaluation of Cleanliness of Dairy Plants and Innovations for Improving Hygiene . in Risk Management by Hygienic Design and Efficient Sanitation Programs . VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo, VTT Symposium, no. 261, pp. 136-137, Risk management by hygienic design and efficient sanitation programs, Tallinn, Estonia, 4/05/09 . < https://publications.vtt.fi/pdf/symposiums/2009/S261.pdf >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::58b53809dd1ecf79970e0c338211dc8e
https://cris.vtt.fi/en/publications/70ca7b3c-1fae-4a74-bfc5-fcf2ee56f027
https://cris.vtt.fi/en/publications/70ca7b3c-1fae-4a74-bfc5-fcf2ee56f027
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
3rd Seminar on Risk Management by Hygienic Design and Efficient Sanitation Programs; Tallinn; Estonia; 4 May 2009 through 6 May 2009
Pasta (Italian for "dough") is a generic term for Italian variants of noodles, food made from a dough of flour,
Pasta (Italian for "dough") is a generic term for Italian variants of noodles, food made from a dough of flour,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c03c98b0385e203087b38bb80b55551c
http://hdl.handle.net/11147/2444
http://hdl.handle.net/11147/2444
Publikováno v:
Vokk, R, Veskus, T, Kutsar, L, Mets, M, Salo, S & Wirtanen, G 2009, Pilot Case II : Practical Hygiene Survey in Four Estonian Dairies . in Risk Management by Hygienic Design and Efficient Sanitation Programs . VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo, VTT Symposium, no. 261, pp. 95-98, Risk management by hygienic design and efficient sanitation programs, Tallinn, Estonia, 4/05/09 . < https://publications.vtt.fi/pdf/symposiums/2009/S261.pdf >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::90f8be5e6695eab46b0816540f69c969
https://cris.vtt.fi/en/publications/24cd9358-33f2-4f7f-afc4-b242b9be6b38
https://cris.vtt.fi/en/publications/24cd9358-33f2-4f7f-afc4-b242b9be6b38
Autor:
Roasto, M., Reinmüller, B., Vokk, R., Ayse Handan Baysal, Polanc, J., Veskus, T., Juhkam, K., Terentjeva, M., Maékiw, E.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Microbial Contaminants and Contamination Routes in Food Industry - 1st Open Seminar arranged by SAFOODNET; Espoo; Finland; 22 January 2007 through 23 January 2007
A high level of protection of public health is one of the fundamental objectives o
A high level of protection of public health is one of the fundamental objectives o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1ffcfc526591406061cb9d91923c2a2b
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-41149091812&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-41149091812&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Baş, D., Ayse Handan Baysal, Ehavald, H., Eroglu, E., Filip, S., Köksal, F., Marin, M., Perne, G., Türetgen, I., Weiss, M., Akdoǧan, G., Veskus, T.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Risk Assessment of Microbial Problems and Preventive Actions in Food Industry - 2nd Open Seminar Arranged by SAFOODNET - Food Safety and Hygiene Networking Within New Member States and Associated Candidate Countries; Istanbul; Turkey; 22 October 2007
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::80a40bbdbdf3139a41ce2487ff30ab4e
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-56349154198&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-56349154198&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.