Zobrazeno 1 - 10
of 703
pro vyhledávání: '"Verzera A"'
Autor:
Federica Litrenta, Fabrizio Cincotta, Nunziatina Russo, Carmelo Cavallo, Cinzia Caggia, Annalisa Amato, Vincenzo Lopreiato, Maria Merlino, Antonella Verzera, Cinzia Lucia Randazzo, Luigi Liotta
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3320 (2024)
In this study, Caciocavallo, a typical cheese produced in Sicily Island (Italy), was obtained from the milk of dairy cows fed with and without enriched olive cake (ECO and CTR, respectively) in order to evaluate nutritional, microbiological, volatile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d50a19218df64f7aa00e5c74d8b09d5a
Autor:
Gugino, Ignazio Maria, Alfeo, Vincenzo, Ashkezary, Mansour Rabie, Marconi, Ombretta, Pirrone, Antonino, Francesca, Nicola, Cincotta, Fabrizio, Verzera, Antonella, Todaro, Aldo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2024 435
Autor:
Maria Merlino, Concetta Condurso, Fabrizio Cincotta, Luca Nalbone, Graziella Ziino, Antonella Verzera
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 718 (2024)
This study explored, for the first time, the chemical composition and in vitro antioxidant and antibacterial activities of a caper leaf essential oil (EO) emulsion for possible food applications as a natural preservative. The EO was extracted by hydr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/780e85490b1547dc8c4526ea2b7f81c0
Autor:
Distefano, Miriam, Cincotta, Fabrizio, Giuffrida, Francesco, Condurso, Concetta, Verzera, Antonella, Leonardi, Cherubino, Mauro, Rosario Paolo
Publikováno v:
In Horticultural Plant Journal December 2023
Autor:
Maria Fernanda Taviano, Sonia Núñez, Adrián Millán-Laleona, Concetta Condurso, Antonella Verzera, Maria Merlino, Monica Ragusa, Natalizia Miceli, Víctor López
Publikováno v:
Pharmaceutical Biology, Vol 60, Iss 1, Pp 1994-2001 (2022)
Context Brassica incana Ten. (Brassicaceae) is an edible plant with very limited available information. Previous studies have demonstrated the polyphenolic profile and the antioxidant and cytotoxic properties of the leaf and flowering top hydroalcoho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60b2d0b6a5174111a81bdcdb1e8bf66d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Litrenta, Federica, Cincotta, Fabrizio, Russo, Nunziatina, Cavallo, Carmelo, Caggia, Cinzia, Amato, Annalisa, Lopreiato, Vincenzo, Merlino, Maria, Verzera, Antonella, Randazzo, Cinzia Lucia, Liotta, Luigi
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 20, p3320, 21p
Autor:
Merlino, Maria, Cincotta, Fabrizio, Verzera, Antonella, Miller, Anthea, Torre, Marco, Condurso, Concetta
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Sep2024, Vol. 59 Issue 9, p6454-6461, 8p
Autor:
Merlino, Maria, Condurso, Concetta, Cincotta, Fabrizio, Nalbone, Luca, Ziino, Graziella, Verzera, Antonella
Publikováno v:
Antioxidants; Jun2024, Vol. 13 Issue 6, p718, 14p