Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"Verzegnassi, L"'
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2002 977(1):77-87
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Apr2003, Vol. 20 Issue 4, p335. 8p.
Autor:
Verzegnassi, L., Chastellain, F
Publikováno v:
In Encyclopedia of Food Safety 2014:402-412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kettlitz B; a FoodDrinkEurope , Brussels , Belgium., Kemendi G; b European Association of Fruit and Vegetable Processors (PROFEL) , Brussels , Belgium., Thorgrimsson N; c Ardo, PROFEL, Chair of Technical & Legislative Committee , Brussels , Belgium., Cattoor N; d VEGEBE, Association of Belgian Vegetable Processors , Brussels , Belgium., Verzegnassi L; e Nestlé, FoodDrinkEurope, Chair of the FCM Expert Group , Brussels , Belgium., Le Bail-Collet Y; f Cargill, FoodDrinkEurope, Contaminant Expert Group , Brussels , Belgium., Maphosa F; g Danone Nutricia, Specialised Nutrition Europe, Chair of the Food Safety Work Group , Brussels , Belgium., Perrichet A; h Specialised Nutrition Europe , Brussels , Belgium., Christall B; i BLL - German Federation for Food Law and Food Science , Berlin , Germany., Stadler RH; j Nestlé, FoodDrinkEurope, Chair of the Process Contaminant Expert Group , Brussels , Belgium.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2016 Jun; Vol. 33 (6), pp. 968-82. Date of Electronic Publication: 2016 May 31.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stadler RH; a Nestec Ltd - QM , Vevey 1800 , Switzerland., Verzegnassi L; b Nestec Ltd - RSA , Vevey , Switzerland., Seefelder W; c Nestlé Nutrition , Vevey , Switzerland., Racault L; d NRC , Lausanne , Switzerland.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2015; Vol. 32 (11), pp. 1842-50. Date of Electronic Publication: 2015 Oct 06.
Autor:
Singh, Anuradha1 (AUTHOR) anuradha.singh@usda.gov, Smith, David J.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Labelled Compounds & Radiopharmaceuticals. Dec2023, Vol. 66 Issue 14, p467-472. 6p.