Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Vervoort, Y."'
Autor:
Vervoort, Y
Yeast is the prime workhorse in the production of beer, wine, chocolate, spirits, biofuels and, more recently, pharmaceuticals. After Louis Pasteur discovered the existence of yeast in 1858, the use of starter cultures became standard practice for mo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::bb08ed28c7501e6b89e5fbcea6ad0d6b
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/638278
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/638278
Autor:
Vervoort, Y., Herrera‐Malaver, B., Mertens, S., Guadalupe Medina, V., Duitama, J., Michiels, L., Derdelinckx, G., Voordeckers, K., Verstrepen, K.J.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Sep2016, Vol. 121 Issue 3, p721-733, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.