Zobrazeno 1 - 10
of 531
pro vyhledávání: '"Verstegen, M W"'
Nutrition of poultry and pigs: challenges of the 21st century focuses on the important challenges animal production faces in the light of increasing global feed scarcity, climate change and improvements in animal welfare. Animal nutrition plays a cri
Publikováno v:
Avian Diseases, 2005 Mar 01. 49(1), 70-73.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1593473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sappok, M A, Peréz Gutiérrez, O, Smidt, H, Pellikaan, W F, Verstegen, M W A, Bosch, Guido, Hendriks, W H, LS Voeding, FAH AVM, Applied Veterinary Research
Publikováno v:
Animal 9 (2015) 9
Animal, Vol 9, Iss 9, Pp 1453-1464 (2015)
Animal, 9(9), 1453. Cambridge University Press
Animal, 9(9), 1453-1464
Animal, Vol 9, Iss 9, Pp 1453-1464 (2015)
Animal, 9(9), 1453. Cambridge University Press
Animal, 9(9), 1453-1464
In vitro gas production studies are routinely used to assess the metabolic capacity of intestinal microbiota to ferment dietary fibre sources. The faecal inocula used during the in vitro gas production procedure are most often obtained from animals a
Publikováno v:
British Poultry Science; Feb2020, Vol. 61 Issue 1, p43-50, 8p
Autor:
HUYEN, N. T., FRYGANAS, C., UITTENBOGAARD, G., MUELLER-HARVEY, I., VERSTEGEN, M. W. A., HENDRIKS, W. H., PELLIKAAN, W. F., LS Voeding, dFAH AVR
Publikováno v:
The Journal of Agricultural Science, 154(8), 1474-1487
The Journal of Agricultural Science 154 (2016) 8
Journal of Agricultural Science, 154(8), 1474. Cambridge University Press
The Journal of Agricultural Science 154 (2016) 8
Journal of Agricultural Science, 154(8), 1474. Cambridge University Press
SUMMARYAnin vitrostudy was conducted to investigate the effects of condensed tannin (CT) structural properties, i.e. average polymer size (or mean degree of polymerization), percentage ofcisflavan-3-ols and percentage of prodelphinidins in CT extract
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::983258af7d3c2e348714a65c158ea51f
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/347569
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/347569
Autor:
Huyen, N. T., Desrues, O., Alferink, S. J. J., Zandstra, T., Verstegen, M. W. A., Hendriks, W. H., Pellikaan, W. F., LS Voeding, dFAH AVR
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, 99(5), 3566-3577
Journal of Dairy Science, 99(5), 3566. Elsevier Limited
Journal of Dairy Science 99 (2016) 5
Journal of Dairy Science, 99(5), 3566. Elsevier Limited
Journal of Dairy Science 99 (2016) 5
Sainfoin (Onobrychis viciifolia) is a tanniniferous legume forage that has potential nutritional and health benefits preventing bloating, reducing nematode larval establishment, improving N utilization, and reducing greenhouse gas emissions. However,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c233c99acb341f6e94dcb5a85b0e4dee
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/351012
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/351012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.