Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Verscheure, M."'
Publikováno v:
Oil & Gas Science and Technology, Vol 67, Iss 2, Pp 221-235 (2012)
For oil recovery or CO2 storage, “reservoirs” are commonly used to designate geological structures where oil can be found or CO2 can be stored. All reservoirs present a heterogeneity in terms of rock type and properties (such as porosity and perm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdc47291a5c34abc8266e5fc17b5612d
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 6, Iss 3, Pp 131-142 (2002)
Chemotaxonomy of fungi : a review. For few years, advancements of molecular methods and analytical techniques enabled scientists to realise a classification of microorganisms based on biochemical characteristics. This classification, called chemotaxo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1715743193274d7a85bb695483d37844
Publikováno v:
Oil & Gas Science and Technology - Revue de l'IFP; March 2012, Vol. 67 Issue: 2 p221-235, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verscheure, M.1, Gofflot, S.2, Beguin, H.2, Marlier, M.1, Belot, J.-L.1, Nolard, N.2, Lognay, G.1
Publikováno v:
Mycoses. Sep2002 Supplement, Vol. 45, p67-67. 1p.
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research; May 2006, Vol. 18 Issue: 3 p305-307, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.