Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Verplancke, H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gebregziabher, S., Mouazen, A.M., Van Brussel, H., Ramon, H., Meresa, F., Verplancke, H., Nyssen, J., Behailu, M., Deckers, J., De Baerdemaeker, J.
Publikováno v:
In Biosystems Engineering 2007 97(1):27-39
Autor:
Mouazen, A.M., Smolders, S., Meresa, F., Gebregziabher, S., Nyssen, J., Verplancke, H., Deckers, J., Ramon, H., De Baerdemaeker, J.
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research 2007 95(1):218-230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Beer, H, Hugo, CJ, Jooste, PJJ, Willems, A, Vancanneyt, M, Coenye, T, Ranst, E, Verplancke, H, Vandamme, AR
Flavobacteria and pseudomonads are traditionally known to cause spoilage in food and food products (Forsythe, 2000, pp. 96–98 and 101–103). In the literature on meat spoilage, ‘flavobacteria’ is used as a generic name for yellowpigmented rods