Zobrazeno 1 - 10
of 1 490
pro vyhledávání: '"Vernon Carter, E. J."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 122 yogurt
- 108 starch
- 105 spray drying
- 101 microencapsulation
- 101 rheology
- 79 probiotics
- 69 emulsions
- 62 functional foods
- 58 microstructure
- 57 antioxidants
- 57 flour
- 55 maltodextrin
- 54 encapsulation
- 48 food industry
- 45 bioactive compounds
- 44 cheese
- 43 texture
- 42 antioxidant activity
- 38 chitosan
- 38 gum arabic
- 37 dairy products
- 37 rheological properties
- 35 whey proteins
- 33 cornstarch
- 32 fat
- 32 physicochemical properties
- 32 polysaccharides
- 31 amylose
- 31 stability
- 30 anthocyanins
- 30 fat substitutes
- 30 phenols
- 30 powders
- 30 proteins
- 29 food texture
- 29 viscosity
- 28 dietary fiber
- 27 hydrocolloids
- 27 pectins
- 26 biopolymers
- 26 sensory evaluation
- 25 edible coatings
- 25 inulin
- 25 polyphenols
- 24 lactic acid bacteria
- 23 food science
- 23 syneresis
- 22 encapsulation (catalysis)
- 22 essential oils
- 22 flavonoids
- 514 wiley-blackwell
- 193 taylor & francis ltd
- 82 springer nature
- 40 academic press
- 38 elsevier sci ltd
- 38 mdpi
- 34 tarbiat modares university press
- 33 crc press
- 26 wiley on behalf of the institute of food technologists
- 22 springer
- 21 apple academic press
- 21 institute of food technologists
- 19 elsevier science bv
- 15 woodhead publishing
- 14 nova science publishers, inc
- 14 universiti putra malaysia
- 13 univ autonoma metropolitana-iztapalapa
- 13 wiley
- 12 elsevier
- 11 egyptian national agricultural library (enal)
- 9 nova
- 6 codon publications
- 6 dunarea de jos university
- 6 sidas medya ajans tanitim danismanlik ltd. sti
- 4 chinese society of agricultural engineering
- 4 croatian society of food technologists, biotechnologists & nutritionists
- 4 czech academy of agricultural sciences (caas)
- 4 food & environment safety
- 4 gorgan university of agricultural sciences & natural resources
- 4 national university of food technologies
- 4 slovak university of agriculture in nitra, faculty of biotechnology & food sciences
- 4 stef92 technology ltd.
- 3 nova medicine and health
- 3 universidad nacional de colombia
- 2 budapest university of technology & economics
- 2 galenos yayinevi tic. ltd. sti
- 2 harran university, faculty of agriculture
- 2 jurusan biologi, fakultas matematika dan ilmu pengetahuan universitas negeri semarang
- 2 macedonian pharmaceutical association
- 2 malaysian society of applied biology
- 2 republic of iraq ministry of higher education & scientific research (mohesr)
- 2 revista mutis
- 2 sage publications inc.
- 2 scientific route ou
- 2 trans tech publications ltd
- 2 universidade estadual de maringa
- 2 universiti sains malaysia
- 2 university of agricultural sciences & veterinary medicine, faculty of animal science
- 1 king's college london (university of london)
- 1 universidad autonoma metropolitana unidad iztapalapa
- 154 journal of food processing & preservation
- 52 international journal of dairy technology
- 52 journal of food process engineering
- 47 journal of texture studies
- 46 food science & nutrition
- 44 food & bioprocess technology
- 32 food reviews international
- 32 international journal of food properties
- 32 journal of food science & technology (2008-8787)
- 30 drying technology
- 26 journal of food science
- 25 journal of food quality
- 24 journal of dispersion science & technology
- 21 comprehensive reviews in food science and food safety
- 18 cyta: journal of food
- 18 journal of applied polymer science
- 17 starch / staerke
- 15 food hydrocolloids
- 14 molecules
- 13 revista mexicana de ingenieria quimica
- 12 lwt-food science and technology
- 11 journal of food biochemistry
- 10 aquaculture nutrition
- 9 journal of food engineering
- 8 international journal of polymeric materials & polymeric biomaterials
- 8 scientific reports
- 7 carbohydrate polymers
- 7 journal of food science (wiley-blackwell)
- 6 academic food journal / akademik gida
- 6 annals of the university dunarea de jos of galati fascicle vi: food technology / analele universitatii dunarea de jos din galati, fascicula vi: tehnologia produselor alimentare
- 6 european journal of lipid science & technology
- 6 food research international
- 6 journal of microencapsulation
- 4 biomed research international
- 4 chemical engineering communications
- 4 croatian journal for food technology, biotechnology & nutrition / hrvatski casopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
- 4 czech journal of food sciences
- 4 food & environment safety
- 4 food processing & preservation / faravari va nigahdari-i mavadd-i ghazayi
- 4 journal of food measurement and characterization
- 4 journal of microbiology, biotechnology & food sciences
- 4 materials (1996-1944)
- 4 proceedings of the international multidisciplinary scientific geoconference sgem
- 4 transactions of the chinese society of agricultural engineering
- 4 ukrainian food journal
- 2 acta agronomica
- 2 acta scientiarum: agronomy
- 2 cyta - journal of food
- 1 in vitro cellular & developmental biology. plant
- 1 reaction kinetics, mechanisms and catalysis