Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Verkleij, Theo"'
Autor:
Opsteegh, Marieke, Cuperus, Tryntsje, van Buuren, Chesley, Dam-Deisz, Cecile, van Solt-Smits, Conny, Verhaegen, Bavo, Joeres, Maike, Schares, Gereon, Koudela, Břetislav, Egberts, Frans, Verkleij, Theo, van der Giessen, Joke, Wisselink, Henk J.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 May 2024 416
Autor:
Opsteegh, Marieke, Dam-Deisz, Cecile, de Boer, Paulo, DeCraeye, Stephane, Faré, Andrea, Hengeveld, Paul, Luiten, Ruud, Schares, Gereon, van Solt-Smits, Conny, Verhaegen, Bavo, Verkleij, Theo, van der Giessen, Joke, Wisselink, Henk J.
Publikováno v:
In International Journal for Parasitology May 2020 50(5):357-369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Brewers Spent Grain (BSG) is a side stream from beer production which is currently largely valorised for animal feed. Alternatively, it could also serve as a food ingredient; with an eye on nutritional value (relatively high content of dietary fibre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ba69afa9561b84c4b8233a1d56bac685
https://research.wur.nl/en/publications/new-application-of-brewers-spent-grain-for-food
https://research.wur.nl/en/publications/new-application-of-brewers-spent-grain-for-food
Autor:
Verkleij, Theo, Nieuwland, Maaike
Publikováno v:
Voedingsindustrie : vakblad, 25(2), 44-45
Een redelijk nieuwe methode om besmetting met ziekteverwekkers en bederf van producten te voorkomen, is het gebruik van atmosferische koude plasma. Met dit plasma kunnen vlees en vleesproducten niet-thermisch worden gepasteuriseerd. En het biedt meer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::b9288311d26ab0c27f896be3be5ef21e
https://research.wur.nl/en/publications/koude-plasma-in-de-vleesindustrie
https://research.wur.nl/en/publications/koude-plasma-in-de-vleesindustrie
Autor:
Verkleij, Theo, Nieuwland, Maaike
Publikováno v:
Dutch Food Industry, 25(2), 44-45
A relatively new method for preventing infection by germs and product deterioration is the use of cold, atmospheric-pressure plasma. With this plasma, meat and meat products can be pasteurised non-thermally, creating new possibilities.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::fca89b7e2cf8de3fae7879449d312c16
https://research.wur.nl/en/publications/cold-plasma-in-the-meat-industry
https://research.wur.nl/en/publications/cold-plasma-in-the-meat-industry
Autor:
Mishra, Puneet1 (AUTHOR) puneet.mishra@wur.nl, Dijk, Mark van2 (AUTHOR), Wintermeyer, Christian3 (AUTHOR), Sabater, Christopher3 (AUTHOR), Bot, Arjen2,4 (AUTHOR), Verkleij, Theo1 (AUTHOR), Broeze, Jan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Infrared Physics & Technology. Jun2022, Vol. 123, pN.PAG-N.PAG. 1p.