Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Vericimo, Mauricio A"'
Autor:
Quejada, Luis Fernando, de Almeida, Renata, Fazolin Vegi, Percilene, Silva dos Santos, Maurício, Maria Rolim Bernardino, Alice, Afonso Vericimo, Mauricio, Xavier Faria, Robson
Publikováno v:
In European Journal of Medicinal Chemistry Reports August 2022 5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Freitas, Cyntia Silva, Vericimo, Mauricio Afonso, da Silva, Manuela Leal, da Costa, Giovani Carlo Veríssimo, Pereira, Patricia Ribeiro, Paschoalin, Vania Margaret Flosi, Del Aguila, Eduardo Mere
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2019 54:187-198
Autor:
Cardoso, Raiane Vieira, Pereira, Patricia Ribeiro, Freitas, Cyntia Silva, de Aquino Mattos, Érika Bertozzi, De Freitas Silva, Anna Victoria, Midlej, Victor do Valle, Vericimo, Mauricio Afonso, Conte-Júnior, Carlos Adam, Paschoalin, Vania Margaret Flosi
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine; Nov2023, Vol. 18, p6393-6408, 16p
Autor:
Pereira, Patrícia R., Silva, Joab T., Verícimo, Mauricio A., Paschoalin, Vânia M.F. *, Teixeira, Gerlinde A.P.B.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2015 18 Part A:333-343
Autor:
Pereira, Patrícia R., Winter, Harry C., Verícimo, Mauricio A., Meagher, Jennifer L., Stuckey, Jeanne A., Goldstein, Irwin J., Paschoalin, Vânia M.F., Silva, Joab T.
Publikováno v:
In BBA - Proteins and Proteomics January 2015 1854(1):20-30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pereira, Patricia Ribeiro, Corrêa, Anna Carolina Nitzsche Teixeira Fernandes, Vericimo, Mauricio Afonso, Paschoalin, Vânia Margaret Flosi
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
Taro (Colocasia esculenta) corm is a rustic staple food, rich in small starch granules, fibers, and bioactive phytoconstituents such as flavonoids, alkaloids, sterols, tannins, phytates, micronutrients, and proteins, including tarin, a GNA‐related
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.