Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Verhoeckx K"'
Autor:
Crevel, R.W.R., Verhoeckx, K., Bøgh, K.L., Buck, N., Chentouf, A., Flanagan, S., Galano, M., Garthoff, J.A., Hazebrouck, S., Yarham, R., Borja, G., Houben, G.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology July 2024 189
Autor:
Verhoeckx, K., Bøgh, K. lindholm, Constable, A., Epstein, M.M., Sommergruber, K. hoffmann, Holzhauser, T., Houben, G., Kuehn, A., Roggen, E., O'Mahony, L., Remington, B., Crevel, R.
Publikováno v:
Clinical and Translational Allergy, 1, 10
The growing world population and increased pressure on agricultural resources are driving a shortage of dietary protein sources. As a result, industry is developing more sustainable novel food protein sources such as insects, algae and duckweed and u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bfa571846323eb19be7419c9dfc4b240
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4a48d58d-290f-4f94-8bf4-edf9e6d9ea91
http://resolver.tudelft.nl/uuid:4a48d58d-290f-4f94-8bf4-edf9e6d9ea91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food allergy is one of the most common health disorders in the western world. It affects about three per cent of the total population. Food allergy is potentially lethal, and its health impact is higher than that posed by all known chemicals and micr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::41e0452035e6ef9a8cdbf33d518830ef
http://resolver.tudelft.nl/uuid:50285f9b-ce1b-4fc7-a07d-a1b1fa16df32
http://resolver.tudelft.nl/uuid:50285f9b-ce1b-4fc7-a07d-a1b1fa16df32
Publikováno v:
VMT, Augustus, 10, 46-47
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3997f24df15dcda699028955846009ce
http://resolver.tudelft.nl/uuid:69bf8ead-deec-4cc6-8e1f-cc8c4f388905
http://resolver.tudelft.nl/uuid:69bf8ead-deec-4cc6-8e1f-cc8c4f388905
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verhoeckx, K., Cotter, P., Lopez-Exposito, I., Lea, T., Mackie, A., Requena, T., Swiatecka, D., Wichers, H.J.
“Infogest” (Improving Health Properties of Food by Sharing our Knowledge on the Digestive Process) is an EU COST action/network in the domain of Food and Agriculture that will last for 4 years from April 4, 2011. Infogest aims at building an open
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::c034a22443e561fac9c649adbc87b7d7
https://research.wur.nl/en/publications/the-impact-of-food-bioactives-on-health-in-vitro-and-ex-vivo-mode
https://research.wur.nl/en/publications/the-impact-of-food-bioactives-on-health-in-vitro-and-ex-vivo-mode
Publikováno v:
Nederlands tijdschrift voor Dermatologie en Venereologie, Mei, 5, 24, 247-249
Patiënten met een allergie voor garnalen reageren vaak ook op overeenkomstige allergenen in andere schaaldieren en ook schelp- en weekdieren. Gezien de vraag naar nieuwe eiwitten worden de insecten als mogelijk nieuwe voedingsbron onderzocht. In-vit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1412a16a899459ce5a57af3a8db79714
http://resolver.tudelft.nl/uuid:0867a0a5-120c-492a-b049-e10e8601571d
http://resolver.tudelft.nl/uuid:0867a0a5-120c-492a-b049-e10e8601571d