Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Verheul MJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paponov M; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway., Verheul MJ; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway., Dobrev PI; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Prague, Czechia., Paponov IA; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway.; Department of Food Science, Aarhus University, Aarhus, Denmark.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2023 Oct 24; Vol. 14, pp. 1221163. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 24 (Print Publication: 2023).
Organic Waste-Based Fertilizer in Hydroponics Increases Tomato Fruit Size but Reduces Fruit Quality.
Autor:
Kechasov D; Division of Food Production and Society, Department of Horticulture, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås Municipality, Norway., Verheul MJ; Division of Food Production and Society, Department of Horticulture, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås Municipality, Norway., Paponov M; Division of Food Production and Society, Department of Horticulture, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås Municipality, Norway., Panosyan A; Division of Food Production and Society, Department of Horticulture, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås Municipality, Norway., Paponov IA; Division of Food Production and Society, Department of Horticulture, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås Municipality, Norway.; Department of Food Science, Aarhus University, Aarhus, Denmark.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2021 Jun 23; Vol. 12, pp. 680030. Date of Electronic Publication: 2021 Jun 23 (Print Publication: 2021).
Autor:
Paponov M; NIBIO, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Division of Food Production and Society, P.O. Box 115, NO 1431 Ås, Norway., Arakelyan A; Department of Agronomy, Armenian National Agrarian University, Yerevan 0009, Armenia., Dobrev PI; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Rozvojova 263, 16502 Prague, Czech Republic., Verheul MJ; NIBIO, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Division of Food Production and Society, P.O. Box 115, NO 1431 Ås, Norway., Paponov IA; NIBIO, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Division of Food Production and Society, P.O. Box 115, NO 1431 Ås, Norway.; Department of Food Science, Aarhus University, 8200 Aarhus, Denmark.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2021 Mar 18; Vol. 10 (3). Date of Electronic Publication: 2021 Mar 18.
Autor:
Paponov M; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway., Kechasov D; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway., Lacek J; Institute of Experimental Botany, Czech Academy of Sciences, Prague, Czechia., Verheul MJ; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway., Paponov IA; Division of Food Production and Society, Norwegian Institute of Bioeconomy Research (NIBIO), Ås, Norway.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2020 Jan 10; Vol. 10, pp. 1656. Date of Electronic Publication: 2020 Jan 10 (Print Publication: 2019).