Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Verevkin, A. N."'
Synergistic effects of Lactobacillus plantarum and Staphylococcus carnosus on animal food components
Autor:
Ivankin Andrey N., Verevkin Alehey N., Efremov Alexander S., Vostrikova Natalia L., Kulikovskii Andrey V., Baburina Marina I.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 8, Iss 2, Pp 277-285 (2020)
Introduction. Various cultures of microorganisms have recently been used to accelerate technological processes. In this regard, it appears highly relevant to study the action of beneficial microorganisms on the components of food systems. Study obje
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/429a7a5418454eb2accaa829d1ddb3a5
Publikováno v:
Polymer Science -- Series D; Jun2023, Vol. 16 Issue 2, p228-232, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Engineering Physics and Thermophysics; February 1976, Vol. 30 Issue: 2 p214-218, 5p
Publikováno v:
Journal of Engineering Physics and Thermophysics; December 1969, Vol. 17 Issue: 6 p1494-1498, 5p
Autor:
Verevkin, Yu. N., Samorukov, B. E.
Publikováno v:
Russian Physics Journal; July 1975, Vol. 18 Issue: 7 p1039-1040, 2p