Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Vereijken, J. M."'
Autor:
Linzen, B., Soeter, N. M., Riggs, A. F., Schartau, W., Moore, M. D., Yokota, E., Behrens, P. Q., Nakashima, H., Takagi, T., Nemoto, T., Vereijken, J. M., Bak, H. J., Beintema, J. J., Volbeda, A., Gaykema, W. P. J., Hol, W. G. J.
Publikováno v:
Science, 1985 Aug 01. 229(4713), 519-524.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1695946
Publikováno v:
Vrije Universiteit Amsterdam
Aiking, H, de Boer, J & Vereijken, J M 2006, Emerging options and their implications: Conclusions . in H Aiking, J de Boer & J M Vereijken (eds), Towards sustainable protein production and consumption: Pigs or Peas? . Springer, Dordrecht, pp. 187-191 .
Aiking, H, de Boer, J & Vereijken, J M 2006, Emerging options and their implications: Conclusions . in H Aiking, J de Boer & J M Vereijken (eds), Towards sustainable protein production and consumption: Pigs or Peas? . Springer, Dordrecht, pp. 187-191 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::02446e98c68b93b3403cecc07596c6fb
https://hdl.handle.net/1871.1/59b976af-31a5-46f5-8912-04ba9952a575
https://hdl.handle.net/1871.1/59b976af-31a5-46f5-8912-04ba9952a575
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nahrung / Food; October 2001, Vol. 45 Issue: 6 p408-411, 4p
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society; March 1998, Vol. 75 Issue: 3 p329-335, 7p
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society; March 1998, Vol. 75 Issue: 3 p323-327, 5p
Autor:
Gaykema, W. P. J., Hol, W. G. J., Vereijken, J. M., Soeter, N. M., Bak, H. J., Beintema, J. J.
Publikováno v:
Nature; May 1984, Vol. 309 Issue: 5963 p23-29, 7p
Part of the nucleotide sequence of a restriction fragment covering the origin of phiX174 DNA replication 1 has been determined. The fragment A7c was obtained by digestion of phiX174 RF DNA by the restriction enzyme from Arthrobacter luteus, Alu 1. It
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::67426de0e6a32f5a81824075efd88f88
https://europepmc.org/articles/PMC343130/
https://europepmc.org/articles/PMC343130/
Publikováno v:
Nahrung / Food; October 2001, Vol. 45 Issue: 6 p390-392, 3p