Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Verbytskyi S."'
Publikováno v:
Технологія виробництва і переробки продуктів тваринництва, Vol 1, Iss 170, Pp 162-167 (2022)
The state when all people at any time have physical and economic access to safe and wholesome food sufficient to satisfy their physiological needs and benefits necessary for an active and healthy lifestyle is denominated as food security its principa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dd766ed7d884285bfb2b9278ad04750
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 24, Iss 4, Pp 396-407 (2021)
Mechanically deboned poultry meat is a valuable protein containing raw material widely used for the production of meat products. However, it does not have a high resistance to oxidation; therefore, various antioxidants including those of natural orig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01c8307295144bbd87fe72381aa49ec9
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 23, Iss 3, Pp 224-236 (2020)
Ground meat mixers mixing minced muscle tissue with other pre-formulated ingredients, are among the most common types of specialized meat processing equipment. The quality of minced meat, this being a food dispersed medium, including a solid, liquid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73133c22b00a4c1f8694020ad95b8724
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684); 2022, Vol. 16 Issue 3, p38-45, 8p
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684); 2021, Vol. 15 Issue 1, p91-100, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.