Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Venturini, Maria E."'
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology February 2019 148:22-31
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies February 2018 45:335-343
Publikováno v:
In LWT July 2017 80:84-91
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies January 2012 13:151-157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
instname
BACKGROUND: Thinned fruits are agricultural by-products that contain large quantities of interesting compounds due to their early maturity stage. In this work, the phenolic profile and the antioxidant activity of six thinned stone fruits (apricot, ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4cd83a5403f3f74c220e1f7e49d56cad
http://zaguan.unizar.es/record/79792
http://zaguan.unizar.es/record/79792
Publikováno v:
In FEMS Microbiology Ecology 2004 47(3):291-296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Flavour Science 2014:553-556