Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Venturelli, Gustavo Luiz"'
Autor:
Venturelli, Gustavo Luiz
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos, Florianópolis, 2014.
Made available in DSpace on 2014-08-06T17:57:48Z (GMT). No. of bitstr
Made available in DSpace on 2014-08-06T17:57:48Z (GMT). No. of bitstr
Externí odkaz:
https://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/123231
Autor:
Venturelli, Gustavo Luiz, da Silva, Kelly Justin, Treml, Diana, Navas, Paola Beatriz, Vargas, Maryella Osório, Bischoff, Joana Laura, de Faria, Josias Correa, Arisi, Ana Carolina Maisonnave
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2018 26:145-151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Venturelli, Gustavo Luiz
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos, Florianópolis, 2018. O feijão é uma das leguminosas mais consumidas no mundo e possui grande importâ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e0626e5bf2fbd1fbd9957522d402da0a
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/206090
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/206090
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Venturelli, Gustavo Luiz, da Silva, Kelly Justin, Treml, Diana, Navas, Paola Beatriz, Vargas, Maryella Osório, Bischoff, Joana Laura, de Faria, Josias Correa, Arisi, Ana Carolina Maisonnave
Publikováno v:
Food Bioscience; December 2018, Vol. 26 Issue: 1 p145-151, 7p