Zobrazeno 1 - 10
of 671
pro vyhledávání: '"Venema Koen"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing December 2024 148:519-526
Autor:
Treibmann, Stephanie1 (AUTHOR), Venema, Koen2 (AUTHOR), Henle, Thomas1 (AUTHOR) thomas.henle@tu‐dresden.de
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p4702-4712. 11p.
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 192
Autor:
Krebs, Louise, Verhoeven, Jessica, Verbruggen, Sanne, Lesar, Aleksander, Meddah, Rihab, Blouin, Maude, Venema, Koen, Chamberland, Julien, Brisson, Guillaume
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 190
Autor:
Krebs, Louise, Larouche, Jules, Remondetto, Gabriel E., Chamberland, Julien, Venema, Koen, Brisson, Guillaume
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2024 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rehman Ateequr, Heinsen Femke-Anouska, Koenen Marjorie E, Venema Koen, Knecht Henrik, Hellmig Stephan, Schreiber Stefan, Ott Stephan J
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 12, Iss 1, p 47 (2012)
Abstract Background Antibiotic associated diarrhea and Clostridium difficile infection are frequent complications of broad spectrum antibiotic therapy. Probiotic bacteria are used as therapeutic and preventive agents in these disorders, but the exact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14fc35974fa643abbc23e5a444147362
Autor:
Mendonça, Carlos M.N., Oliveira, Rodrigo C., Pizauro, Lucas J.L., Pereira, Wellison A., Abboud, Kahlile, Almeida, Sonia, Watanabe, Ii-Sei, Varani, Alessandro M., Domínguez, José M., Correa, Benedito, Venema, Koen, Azevedo, Pamela O.S., Oliveira, Ricardo P.S.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 November 2023 405