Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Velvet proteins"'
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 10, Iss 8, p 561 (2024)
Fungi are rich sources of secondary metabolites of agrochemical, pharmaceutical, and food importance, such as mycotoxins, antibiotics, and antitumor agents. Secondary metabolites play vital roles in fungal pathogenesis, growth and development, oxidat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70b301536a46411c8f57bb441e54a95e
Autor:
Guosheng Zhang, Yaqing Zheng, Yuxin Ma, Le Yang, Meihua Xie, Duanxu Zhou, Xuemei Niu, Ke-Qin Zhang, Jinkui Yang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
The velvet family proteins VosA and VelB are involved in growth regulation and differentiation in the model fungus Aspergillus nidulans and other filamentous fungi. In this study, the orthologs of VosA and VelB, AoVosA, and AoVelB, respectively, were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a0dc8cdfb87463c900015f2c1105502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laurent, Benoit
Le champignon Fusarium graminearum est l'un des principaux agents responsables de la fusariose des épis, une maladie nécrosante des céréales associée à une contamination des grains et des aliments par des mycotoxines. De récentes observations
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016BORD0317/document
Autor:
Laurent, Benoit
Publikováno v:
Sciences agricoles. Université de Bordeaux, 2016. Français. ⟨NNT : 2016BORD0317⟩
Sciences du Vivant [q-bio]. Université de Bordeaux, 2016. Français
Sciences du Vivant [q-bio]. Université de Bordeaux, 2016. Français
F. graminearum is one of the main causal agents of the fusarium head-blight (FHB), a cereal disease leading to head necrosis, in addition to grain and food/feed contamination by stable and toxic metabolites. Recent observations refer to an increase o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ff887d3ae07e1ea81a537b9d009ddae6
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01502557/document
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01502557/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.