Zobrazeno 1 - 10
of 301
pro vyhledávání: '"Velusamy, V."'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e35438- (2024)
The solvation behavior of protein is an important factor in protein-based food products. In the present study, the xylitol (XY) - ovalbumin (OVN) interaction in an aqueous solution of different pH conditions is analyzed in two methods. In one method,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b0c8aaf866346cd96af417053eaa604
Autor:
Pires de Oliveira, Ivan, Lescano, Caroline Honaiser, Lima, William James Nogueira, Pereira, Ulisses Alves, Aguilar, Charles Martins, Velusamy, V., Sasikumar, P., Vimalan, M., Ganesh Kumar, K., SenthilKannan, K.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 October 2023 388
Autor:
Swenthira, K., Souza, Kaique Mendes de, Andrade, Laudelina Ferreira de, Aguilar, Charles Martins, Lescano, Caroline Honaiser, Pires de Oliveira, Ivan, Velusamy, V.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 September 2023 386
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 January 2023 369
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2022 125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; Oct2023, Vol. 1281 Issue 1, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.