Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Velthuis te Wierik, E.J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Westerterp, K.R., van Verboeket, W.P.H.G., Westerterp-Plantenga, M.S., Velthuis te Wierik, E.J., de Graaf, C., Weststrate, J.A.
Publikováno v:
International Journal of Obesity, 20(11), 1022-1026. Nature Publishing Group
OBJECTIVE: Assessment of body composition in relation to the habitual diet and after a six month dietary intervention. DESIGN: After a baseline measurement subjects were randomly assigned to either a group consuming reduced-fat products or a group co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::0468276caf0626a5e6b2626a46364e81
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/0d01474d-e858-4d2f-af5d-21b906408b2a
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/0d01474d-e858-4d2f-af5d-21b906408b2a
Autor:
Velthuis-te Wierik, E.J., van den Berg, H., Weststrate, J.A., van het Hof, K.H., de Graaf, C.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition, 50, 214-219
European Journal of Clinical Nutrition 50 (1996)
European Journal of Clinical Nutrition 50 (1996)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7b1413e8f3145b224608593a8560b779
https://research.wur.nl/en/publications/consumption-of-reduced-fat-products-effects-on-parameters-of-anti
https://research.wur.nl/en/publications/consumption-of-reduced-fat-products-effects-on-parameters-of-anti