Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Velichová, Helena"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buňková, Leona, Adamcová, Gabriela, Hudcová, Kateřina, Velichová, Helena, Pachlová, Vendula, Lorencová, Eva, Buňka, František
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2013 141(1):548-551
Autor:
Lukášková, Eva, Velichová, Helena
Publikováno v:
Vojenské rozhledy / Czech Military Review. 22(4):201-209
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=586418
Autor:
Fišera, Miroslav, Kráčmar, Stanislav, Šustová, Květoslava, Tvrzník, Pavel, Velichová, Helena, Fišerová, Lenka, Kubáň, Vlastimil
Publikováno v:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
The effects of the lactation period, breed, and feed on amino acids profile of mare's milk were investigated. The feed contained two major essential amino acids (EAAs) leucine (7.31-10.3 g. kg-1) and arginine (6.37-9.59 g. kg-1); it also included min
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2849::85d02a111f494b19aa08ba96a35bdaa9
http://publikace.k.utb.cz/handle/10563/1009870
http://publikace.k.utb.cz/handle/10563/1009870
Autor:
Fišera, Miroslav, Šustová, Květoslava, Tvrzník, Pavel, Velichová, Helena, Fišerová, Lenka, Lukášková, Eva, Kráčmar, Stanislav
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Apr/May2022, Vol. 11 Issue 5, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fišera, Miroslav, Kráčmar, Stanislav, Velichová, Helena, Fišerová, Lenka, Burešová, Pavla, Tvrzník, Pavel
Publikováno v:
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences
The aim of this work was optimization of the methods of trace-and ultratrace analysis, such as ICP-OES, ETA-AAS for charting the resources of individual forms of tin in foodstuffs. Increase of the sensitivity of the method of ICP-OES was achieved usi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2849::d86b44c91f9f3b6798ecb93d8bc940cb
http://publikace.k.utb.cz/handle/10563/1009474
http://publikace.k.utb.cz/handle/10563/1009474
V této práci byl aplikován meta-analytický postup (poměr výsledků, PV) pro zjištění efektu teploty sušení na obsah karotenoidních látek a antokyanů v ovoci a zelenině u studií publikovaných v letech 1990-2016. Hodnoty PV klesaly s r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1512::8f448be7345d14d4e449dc7ff9c5f1ab
https://hdl.handle.net/10195/66988
https://hdl.handle.net/10195/66988
Cílem této studie bylo ohodnotit efekt sušící teploty na obsah karotenoidních látek a antokyanů v ovoci a zelenině s využitím meta-analýzy dat. Response ratio (RR) byl použit jako metrika pro kvantitativní stanovení, zda je sušení p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1512::6058bbd8d1810905d5909f3d52696366
https://hdl.handle.net/10195/66987
https://hdl.handle.net/10195/66987
Autor:
Frühbauerová, Michaela, Červenka, Libor, Hájek, Tomáš, Salek, Richardos Nikolaos, Velichová, Helena, Buňka, František
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2020, Vol. 14 Issue 1, p230-238, 9p