Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Veleva Petya"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 01006 (2023)
In the present work, software and hardware tools are proposed for determining the change in the main characteristics of Bulgarian yellow cheese during storage in conditions not regulated by the manufacturers. NIR images in the 800-1100 nm range of ye
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05b404e7bd75436e918806cd42a23b7d
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 02007 (2023)
Dairy products are worldwide spread and have great commercial importance. Rapid and reliable analysis of cheese would be highly desirable both for the manufacturers and consumers. The results of experiments, related to the application of near-infrare
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/517e98a66a13424f8d66737944e94c6c
Autor:
Kovacs, Zoltan, Muncan, Jelena, Veleva, Petya, Oshima, Mitsue, Shigeoka, Shogo, Tsenkova, Roumiana
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 October 2022 279
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Todorova, Mima, Veleva, Petya, Atanassova, Stefka, Georgieva, Tsvetelina, Vasilev, Miroslav, Zlatev, Zlatin
Publikováno v:
Engineering Proceedings; 2024, Vol. 70, p34, 12p
Publikováno v:
Engineering Proceedings; 2024, Vol. 70, p24, 12p
Publikováno v:
Sensors (14248220); Jun2024, Vol. 24 Issue 11, p3620, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Педагогически форум / Pedagogical Forum. (2):32-45
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1119458