Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Velenosi Matteo"'
Autor:
Antonacci Donato, Velenosi Matteo, Rocco Perniola, Crupi Pasquale, Ventura Mario, Bergamini Carlo
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 04001 (2017)
In recent years the wine sector has been characterized by an increased focus on the diversification of wine products. This change has been welcomed by consumers. In fact, today's consumers are willing to experiment with new products and unusual c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e13a65af7c3743839eab956e512c5c56
Autor:
Antonacci Donato, Velenosi Matteo, Rocco Perniola, Basile Teodora, Forleo Lucia Rosaria, Marsico Antonio Domenico, Bergamini Carlo, Cardone Maria Francesca
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 04010 (2017)
Monomeric and polymeric flavan-3-ols (proanthocyanidins) content in grapes is higher in seeds compared to berry skins. Monomeric flavan-3-ols are more astringent, however, they can combine with other monomer, with anthocyanins and with mannoproteins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e618a86dd414672a5267bda2acf0689
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.