Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Velardo B"'
Autor:
Rocha-Pimienta, J., Llera-Oyola, J., Bote, M. E., Ayuso-Yuste, M. C., Bernalte, M. J., Velardo, B., Delgado-Adamez, Jonathan
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA); May2020, Vol. 32 Issue 5, p376-383, 8p
Autor:
Camp, S L, Stamou, S C, Stiegel, R M, Reames, M K, Skipper, E R, Madjarov, J, Velardo, B, Geller, H, Nussbaum, M, Geller, R, Robicsek, F, Lobdell, K W
Publikováno v:
HSR Proceedings in Intensive Care & Cardiovascular Anesthesia
Introduction Early tracheal extubation is a common goal after cardiac surgery. Our study aims to examine whether timing of tracheal extubation predicts improved postoperative outcomes and late survival after cardiac surgery. We also evaluated the opt
Autor:
Velardo, B., Miguel, C., Serradilla, M.J., Rodriguez, M. J., Ayuso, M. C., Bernalte, M. J., Resende, M., Paulo, L., Antunes, P., Ruza, D, Ricardo-Rodrigues, S., Rato, A.E., Agulheiro-Santos, A.C.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
La cereza es una fruta de gran calidad, muy valorada por sus características nutricionales y organolépticas. Su composición química y nutritiva está influenciada no sólo por el cultivar sino también por las condiciones edafoclimáticas y prác
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0bc51be627ed4fd2d6291ea09aae3c4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lobdell, K., Camp, S., Stamou, S., Swanson, R., Reames, M., Madjarov, J., Stiegel, R., Skipper, E., Geller, R., Velardo, B., Mishra, A., Robicsek, F.
Publikováno v:
HSR Proceedings in Intensive Care & Cardiovascular Anesthesia; Mar2009, Vol. 1 Issue 1, p16-20, 5p
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Feb2006, Vol. 12 Issue 1, p57-66, 10p, 7 Charts, 1 Graph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
David González-Flores, Velardo, B., Garrido, M., González-Gómez, D., Lozano, M., Concepción Ayuso, M., Barriga, C., Paredes, S. D., Rodríguez, A. B.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::19ca42bd582a2c6e7c1055d98bc49ab6
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-83055181908&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-83055181908&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.