Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Veggi, Priscilla"'
Autor:
de Souza Mesquita, Leonardo M., Viganó, Juliane, Veggi, Priscilla, Contieri, Letícia S., Sosa, Filipe H.B., Vera de Rosso, Veridiana, Ventura, Sónia P.M., Rostagno, Maurício A.
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 11 November 2024 347
Autor:
Veggi, Priscilla C., Hatami, Tahmasb, Campos, Leonardo F., Mazur, Luciana P., do Carmo, Luana E., Mei, Lucia H.I., Viganó, Juliane
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids February 2025 216
Autor:
Vardanega, Renata, Ferreira, Wilson S., Viganó, Juliane, Prado, Juliana M., Morano, Rogério S., Veggi, Priscilla C.
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 18 December 2024 350
Autor:
Silva, Isabela A., Carmo, Luana E., Pereira, Marília G., Sinnecker, Patricia, Cavalari, Aline A., Veggi, Priscilla C., Perrechil, Fabiana
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Falcão, Lucas de Souza, Oliveira, Isabella de Lima, Gurgel, Raiana Silveira, de Souza, Anne Terezinha Fernandes, Mendonça, Leilane de Souza, Usuda, Érik Oda, do Amaral, Thaís Santiago, Veggi, Priscilla Carvalho, Campelo, Pedro Henrique, de Vasconcellos, Marne Carvalho, Albuquerque, Patrícia Melchionna, de Moraes, Mariana Agostini
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 258 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Chemical Engineering and Processing - Process Intensification April 2022 174
Autor:
Veggi, Priscilla Carvalho
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Maria Angela de Almeida Meireles
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-21T20:58:56Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Veggi_PriscillaCarvalho_D.p
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-21T20:58:56Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Veggi_PriscillaCarvalho_D.p
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254865
Autor:
Veggi, Priscilla Carvalho
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: M. Angela de A. Meireles
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-12T23:30:07Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Veggi_PriscillaCarvalho_M.p
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-12T23:30:07Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Veggi_PriscillaCarvalho_M.p
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/254860