Zobrazeno 1 - 10
of 512
pro vyhledávání: '"Vegetative cells"'
Publikováno v:
Journal of Advanced Pharmaceutical Technology & Research, Vol 13, Iss 1, Pp 7-10 (2022)
This study was intended to discover the natural food preservatives by comparing the antibacterial effect of the ethanolic extract of cinnamon bark, finger root, and moringa leaves toward Bacillus cereus both the vegetative cells and spores. The antib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ddcf8ecc4a44d4db18bde39fe1dedc2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tayabali, Azam F., Seligy, Verner L.
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2000 Oct 01. 108(10), 919-930.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3435049
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Elena Mancera-López, Josefina Barrera-Cortés, Roberto Mendoza-Serna, Armando Ariza-Castolo, Rosa Santillan
Publikováno v:
Polymers; Volume 15; Issue 1; Pages: 207
Encapsulation is one of the technologies applied for the formulation of biological control agents. The function of the encapsulating matrix is to protect the biological material from environmental factors, while dehydration allows for its viability t