Zobrazeno 1 - 10
of 1 382
pro vyhledávání: '"Vegetable powder"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 244-251 (2023)
In order to expand the use of bubble green vegetables, bubble green freeze-dried powder was used as raw material to fabricate dried noodles in this study. The effects of adding the bubble green powder on the flour characteristics, dough tensile prope
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fa7f7cbc5204f34880cdc4fddba0ed2
Publikováno v:
Exploratory Animal and Medical Research, Vol 13, Iss 1, Pp 54-61 (2023)
The present study was conducted to evaluate the effect of fiber-rich vegetables on the quality characteristics of poultry slaughterhouse byproducts incorporated in pet food. Poultry byproducts incorporated in pet food were treated with different fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/310ec9551653469fb6207860f2246b7f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 232, p 03009 (2021)
Modified cassava flour (mocaf) is made from fermented cassava. Mocaf can be made into delicious products but lacks in protein, fat, and mineral content. Thus, mocaf cookies need to be fortified with other ingredients such as moringa (Moringa oleifera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4775cbfa14304fbb852b2612d7e0627c
Autor:
Cumhur, Ayşe Merve
Günümüzde değişen hayat şartlarına bağlı olarak insanların tüketim alışkanlıkları da değişmeye başlamıştır ve tüketime hazır makarna ürünleri bu anlamda çok tercih edilmektedir. Ekstrüzyon teknolojisi ile elde edilen bu ür
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1856e39ff6d3cdf3fa7bf1aa44dea456
https://hdl.handle.net/11454/72617
https://hdl.handle.net/11454/72617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.