Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Vegetable peels"'
Publikováno v:
Frontiers in Nanotechnology, Vol 5 (2023)
Global food production consumes a large fraction of energy budget, land area, and freshwater; however, a larger fraction of the produce is lost or unutilized, which has potential to produce useful products for human use. The biogenic synthesis of sil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8001ab8f51324825bdd59563cfd5bafd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 12, Pp e12081- (2022)
The organic wastes though biodegradable is harmful and pose a serious threat to the environment. This research focused to; harness the cellulose existing in the peels of vegetables, banana and bagasse to establish Hydroxymethyl furfural (HMF) bioresi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/593503adcd8f4918845dbf27362e81d6
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 23, Iss 3 (2022)
Vegetables are one of the most preferred food commodities and can be consumed either raw or as processed due to their health-promoting nutrients. In the present work, analysis of pharmacognostical standards, antioxidant capacity, and separation of ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe327e1c90da4806bf0f688cb8b9f7f7
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 4 (2022)
The aim of this study is substantiation of expediency for processing waste products of root vegetables (Beta vulgaris, Daucus, Apium graveolens, Pastináca sátiva) into functional food additives. The structure of vegetable powders and their content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/caaaa87d908b498090f15a6e3d21bac2
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 25, Iss 1, Pp 147-156 (2017)
Different research reports have revealed that food industry by-products can be considered as good sources of potentially valuable bioactive compounds. This study was performed to evaluate the antioxidant capacity of the peel extracts of pomegranate (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e666d46363f74facbf58520d41999fce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.