Zobrazeno 1 - 10
of 240
pro vyhledávání: '"Vegetable food"'
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Background Some wild and domesticated vegetables of Ibo ethnic tribe of Southeast, Nigeria, namely Piper guineense, Ocimum gratissimum, Solanum melongena L., Gongronema latifolium, Gnetum africanum and Vernonia amygdalina, have gained intere
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bb155a1c2384db982d83a28f8932def
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 11, p 2301 (2021)
The demand for food vegetable oil is rising and this trend is reflected in the agricultural sector of the Czech Republic. The traditional oil crops of the Czech Republic are winter rapeseed and sunflower. These oil crops have high demands on energy i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edf4afabb84d478a9c4be08712aed6f9
Autor:
Valeriy Batyrov
Publikováno v:
Oriental Studies, Vol 2, Iss 2, Pp 73-75 (2018)
In this article considered questions of a place and a role of vegetable food of the Kalmyks in the XIXth century.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e95d616809f74f8b8069d14e8a896911
Publikováno v:
Applied Sciences; Volume 13; Issue 8; Pages: 5033
Cell-based bioreactors are important tools for evaluating molecule absorption in dynamic conditions, simulating simil-physiological flow, transport, and biological barriers. They allow for absorption and metabolization studies to be performed, obtain
Autor:
Ulicska László
Projektünk egy olyan új, üzletileg hasznosítható termék/eljárás prototípus fejlesztését és teszte-lését célozza, ami különböző növényi alapanyagok, kiegészítő anyagok, valamint funkcionalitást növelő adalékok használatár
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a33c0dc70de0fadd0c2c4e0953af93ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.