Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Vegetable dishes"'
Autor:
Jacobs, Barbara
Publikováno v:
Booklist. 2/15/2024, Vol. 120 Issue 12, p12-12. 1/7p.
Use of Food Combinatorics in the Vegetable Dishes Development of the Improved Amino Acid Composition
Publikováno v:
Restaurant and hotel consulting. Innovations. 4:56-72
The topicality. To date, the structure of the population’s diet has significant deviations from the formula of a balanced diet in terms of protein intake, including sulfur-containing, which causes the formation of risk factors for the development a
Autor:
Ayumi Hashimoto, Kentaro Murakami, Satomi Kobayashi, Hitomi Suga, Satoshi Sasaki, the Three-generation Study of Women on Diets and Health Study Group
Publikováno v:
Journal of Epidemiology, Vol 31, Iss 4, Pp 280-286 (2021)
Journal of Epidemiology
Journal of Epidemiology
Background: The disparity of overall diet quality by personal educational attainment has been a public issue. However, it remains unknown which food groups contribute to the disparity. This cross-sectional study assesses which food groups explain ass
Autor:
Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk
Publikováno v:
International Journal of Food Design, Vol 5, Iss 1-2, Pp 9-42 (2020)
Food production is a main cause of the accelerating anthropogenic changes in the Earth’s ecosystems. There is an urgent need for global changes in the food production systems throughout the food chain as well as a call for a significant reduction i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Objective: Evaluation of the three-year school- based multicomponent intervention "Nutri-školica" in terms of changing children's preferences for fruit and vegetable dishes from the school menus. Use of Theory or Research: Preference, as one of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ed3e7e2ebdfc0815c1c3eb52e4645948
https://doi.org/10.1016/j.jneb.2022.04.180
https://doi.org/10.1016/j.jneb.2022.04.180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sutton, Judith
Publikováno v:
Library Journal. 11/15/2007, Vol. 132 Issue 19, p76-76. 1/9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agata Kawecka, Jerzy Stangierski
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria. 18:305-315
Background The population of Poland is one of the fastest ageing communities in Europe. Due to peoplers ageing it is necessary to adapt the daily diet to these consumersr requirements. The potential producers of food for senior citizens must allow fo