Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Vegan food"'
Publikováno v:
Jurnal Manajemen Teori dan Terapan, Vol 17, Iss 2, Pp 282-298 (2024)
Objective: The COVID-19 pandemic has encouraged people to adopt healthier lifestyles, yet available information remains scarce. Marketers often utilize advertising to educate the public, but ads must be engaging to capture attention. Therefore, this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2612c343f56949ea9703540035be66d1
Autor:
Izabela Podgórska-Kryszczuk
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 22, p 5387 (2024)
With population growth expected in the near future and the planet’s limited resources, alternative food sources are already being looked for. In this context, spirulina is called the food of the future due to its rich nutritional composition. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d2f3daf875e4380b416d1c7f81c91ef
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 729 (2024)
Cream-type emulsions containing candelilla wax-based oleogels (EC) were analyzed for their physicochemical properties compared to palm oil-based creams (EP). The microstructure, rheological behavior, stability, and color of the creams were determined
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac1c537ef0c842ef8ac482da587d6f64
Autor:
Martinelli, Elisa, De Canio, Francesca
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 1, pp. 14-30.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2021-0023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anosh Intikhab
Publikováno v:
Life and Science, Vol 4, Iss 1, Pp 7-7 (2023)
Chickpea also known as “garbanzo bean” is a versatile legume, consumed all over the world. Other than being consumed as a whole legume, chickpeas and other legumes are mostly commercialized in brine or sugar solution. This solution more commonly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b235d36fc354ca390461c0965fc7557
Publikováno v:
Publishers Weekly. 11/21/2022, Vol. 269 Issue 48, p82-82. 1/4p.
Autor:
Ladislav Pilař, Lucie Pilařová, Martina Chalupová, Lucie Kvasničková Stanislavská, Jana Pitrová
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 18, p 2798 (2022)
Many people now consider social networking to be an indispensable tool. There are now over 4.6 billion social media users, who leave a digital footprint through their online interactions. These big data provide enormous research potential for identif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e00d452612b8456f83ce248bdadaa179
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.