Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Veeravalli, Sathyanarayanan S."'
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology January 2019 120:8-15
Publikováno v:
In Chemical Engineering Journal 1 April 2018 337:764-771
Autor:
Veeravalli, Sathyanarayanan S.1 sevilim@ksu.edu, Mathews, Alexander P.1 alex@ksu.edu
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Sep2018, Vol. 102 Issue 18, p8023-8033. 11p.
Publikováno v:
Great Lakes Institute for Environmental Research Publications
BACKGROUND: Enriching hydrogen (H2)-producing bacteria by suppressing methane- producing microorganisms is a critical step in continuous biologicalH2 production. Selective inhibition ofmethanogenscanbeachievedby varying the organic loading rate (OLR)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2870::bbf4f89bd6c55f01fadbd64865ca96df
https://scholar.uwindsor.ca/context/glierpub/article/1150/viewcontent/Veeravalli_2017_Continuoushydrogenproductionusingupflowanaerobicsl.pdf
https://scholar.uwindsor.ca/context/glierpub/article/1150/viewcontent/Veeravalli_2017_Continuoushydrogenproductionusingupflowanaerobicsl.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology; Mar2017, Vol. 92 Issue 3, p544-551, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.