Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vedavyas R"'
Publikováno v:
Local and Regional Anesthesia, Vol Volume 16, Pp 51-58 (2023)
Raksha Vedavyas, Ravi Saravanan, Gunaseelan Mirunalini, Balasubramaniam Gayathri Department of Anesthesiology, SRM Medical College Hospital and Research Center, SRMIST, Kattankulathur, Tamil Nadu, IndiaCorrespondence: Gunaseelan Mirunalini, Departmen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c8c811f98524a638220a67a5b4bf7b7
Publikováno v:
Current Biochemical Engineering. 3:128-138
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science. 10:308-313
Cooked beans of two wild legumes (Canavalia cathartica and C. maritima) were subjected to solid-substrate fermentation by Rhizopus oligosporus and bioactive potential has been compared with raw and cooked beans. Flavonoids and canavanine in raw beans
Autor:
Caleb Acquah, Dominic Agyei, Siumara R. Alcântara, Mohammad N. Alhamad, Majdi A. Al-Mahasneh, Doa’a Al-u’datt, Muhammad H. Alu’datt, Shashi L. Bharati, Pankaj K. Chaurasia, Michael K. Danquah, Cristina Delerue-Matos, Lia-Mara Ditu, Khalil Ereifej, Charles M.A.P. Franz, Mitsuru Fukuda, Vincenzina Fusco, Sana Gammoh, Irina Gheorghe, Koushik Ghosh, Mehmet Gumustas, Yoshitaka Honda, Flávio L. Honorato da Silva, Neveen Hussein, Maki Kobayashi, Stan Kubow, Leila Mehdizadeh, Mohammad Moghaddam, Simone Morais, Manuela M. Moreira, Ola Naimi, Vedavyas R. Niveditha, Folarin A. Oguntoyinbo, Augustina N. Okpara, Sibel A. Ozkan, Sharadwata Pan, Taha Rababah, Pooja J. Rao, Arun K. Ray, Constantin V. Sobol, Halagur B. Sowbhagya, Kandikere R. Sridhar, Jerry Obeta Ugwuanyi, Bengi Uslu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::241d4759ab06cc26d6c1e6a49e3398ab
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811412-4.00019-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811412-4.00019-9
Cooking properties of beans and functional attributes of cooked and fermented Rhizopus oligosporus split beans of the wild legume Canavalia cathartica distributed on the coastal sand dunes of southwest India were compared with proximal properties. Hy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::882d8501e76f43ab70a111d673cca894
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811412-4.00008-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811412-4.00008-4
Autor:
Maria Carmen Durán-Dominguez-de-Bazu, Kandikere R. Sridhar, Diane Purchase, Vijai Kumar Gupta, Edivaldo Ximenes Ferreira Filho, Vedavyas R. Niveditha, Susanne Zeilinger
Publikováno v:
Microbial Applications: Recent Advancements and Future Developments
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a1d1003440b5583339ab918f45ac94a9
https://doi.org/10.1515/9783110412789-017
https://doi.org/10.1515/9783110412789-017
The raw and processed (cooked and cooked + solid-state fermented with Rhizopus oligosporus) split beans of two landraces of coastal sand dune wild legumes (Canavalia cathartica and Canavalia maritima) of the southwest coast of India were examined for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0b786283fbc005d8cff03cde4fc57f53
https://europepmc.org/articles/PMC4571225/
https://europepmc.org/articles/PMC4571225/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.