Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Vechalapu, Rama Rao"'
Autor:
Putta, Swathi, Yarla, Nagendra S., Lakkappa, Dhananjaya B., Imandi, Sarat B., Malla, Rama Rao, Chaitanya, Amajala K., Chari, Brahma P.V., Saka, Silas, Vechalapu, Rama Rao, Kamal, Mohammad A., Tarasov, Vadim V., Chubarev, Vladimir N., Siva Kumar, Korada, Aliev, Gjumrakch
Publikováno v:
In Therapeutic, Probiotic, and Unconventional Foods 2018:15-25
Autor:
Talasila, Uma1 (AUTHOR) uma_talasila@yahoo.com, Vechalapu, Rama Rao1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science. 2015, Vol. 15 Issue 2, p161-172. 12p.
Autor:
Imandi, Sarat Babu, Chinthala, Ramakrishna, Saka, Silas, Vechalapu, Rama Rao, Nalla, Kiran Kumar
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 13, No 12 (2014)
Optimization of a chromium biosorption process was performed by varying three independent variables pH (0.5 to 3.5), initial chromium ion concentration (10 to 30 mg/L), and Yarrowia lipolytica dosage (2 to 4 g/L) using a Doehlert experimental design
Autor:
Abraham, Soniya, Adebowale, Babasola A., Adnan, Mohammed, Afreen, Asma, Ahmad, Asif, Ahmed, Zaheer, Alhamad, Mohammad N., Aliev, Gjumrakch, Al-Mahasneh, Majdi A., Alu’datt, Muhammad H., Anjum, Nomana, Baliga, Manjeshwar S., Bassinello, Priscila Zaczuk, Bhat, Poornima R., Camen-Comanescu, Petronela, Campos-Vega, Rocio, Chaitanya, Amajala K., Chari, Brahma P.V., Chubarev, Vladimir N., D’Cunha, Rithesh, D’Souza, Sueallen, D’Souza, Reshmina C.C., Oomah, B. Dave, Santiago, Raquel de Andrade Cardoso, Dharmaraj, Selvakumar, Ditu, Lia-Mara, Ejaz, Rebia, Gammoh, Sana, George, Thomas, Ghosh, Asit Ranjan, Goyal, Ankit, Grigore, Madalina E., Gunasheela, Devika, Hariharan, Sneha, Holban, Alina Maria, Imandi, Sarat B., Jayeola, Christianah O., Jekrabettu, Ramakrishna P., Joshi, Vinod Kumar, Kaleem, Muhammad, Kalkal, Meenu, Kamal, Mohammad A., Lakkappa, Dhananjaya B., Lebaka, Veeranjaneya Reddy, Malla, Rama Rao, Martín Ortega, Armando M., Martínez Leo, Edwin E., Mehdizadeh, Leila, Moghaddam, Mohammad, Naik, Taresh, Narala, Venkatarami Reddy, Ogunwolu, Semiu O., Olawuni, Ijeoma A., Olubamiwa, Olayiwola, Pai, Ramakrishna J., Pais, Michael, Palatty, Princy L., Pasha, Imran, Patel, Ami, Patra, Jayanta K., Putta, Swathi, Rababah, Taha, Rawshdeh, Mervat, Saka, Silas, Saldanha, Elroy, Segura Campos, Maira R., Semwal, Anil D., Shah, Nihir, Sharif, Mian K., Sharma, Gopal K., Sharma, Prakash C., Shrinath Baliga, Manjeshwar, Sihag, Manvesh K., Singdevsachan, Sameer K., Siva Kumar, Korada, Srivastava, Yashi, Tanwar, Beenu, Tarasov, Vadim V., Thatoi, Hrudayanath, Tranchant, Carole C., Uruakpa, Florence O., Uzoma, Abimbola, Vechalapu, Rama Rao, Wee, Young Jung, Wirnitzer, Katharina C., Yahaya, Lateef E., Yarla, Nagendra S.
Publikováno v:
In Therapeutic, Probiotic, and Unconventional Foods 2018:xiii-xv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.