Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"Vazquez, Mario"'
Autor:
Kuntea, Manali, Chanfóna, Lucía Carballo, Nimbalkara, Surabhi, Bunnell, James, Barajasa, Emanuel Rodriguez, Vazquez, Mario Enrique, Trejo-Rodriguez, David, Faucher, Carter, Smitha, Skelly, Kassegne, Sam
With increasing interest in the use of glassy carbon (GC) for a wide variety of application areas, the need for developing fundamental understanding of its mechanical properties has come to the forefront. Further, recent theoretical and modeling work
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2312.02388
Autor:
Tienda-Vazquez, Mario Adrian, Perez-Herrera, Mariana, Carrasco-Morales, Oscar, Tellez-Perez, Carmen, Alonzo-Macias, Maritza, Cardador-Martínez, Anaberta
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2024 95
Publikováno v:
Canadian Journal of Physics, 98, 1009-1014, 2020
We have designed and constructed a compact rotary substrate heater for the temperature range from 25 $^\circ$C to 700 $^\circ$C. The heater can be implemented in any deposition system where crystalline samples are needed. Its main function is to prov
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2003.04184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Acevedo-Restrepo, Isabel, Blandón-Naranjo, Lucas, Vázquez, Mario Víctor, Restrepo-Sánchez, Nora
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Autor:
González Vázquez, Mario Alberto, Salinas Salinas, Fernando, Escalante Gutiérrez, Miguel Francisco
Publikováno v:
In ISA Transactions April 2022 123:482-491
Autor:
Acevedo Restrepo, Isabel, Blandón Naranjo, Lucas, Hoyos-Arbeláez, Jorge, Víctor Vázquez, Mario, Gutiérrez Granados, Silvia, Palacio, Juliana
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:351-359