Zobrazeno 1 - 10
of 340
pro vyhledávání: '"Vaz Pires, P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inês C. Rodrigues, Ana Paula Cristal, Marisa Ribeiro-Almeida, Leonor Silveira, Joana C. Prata, Roméo Simões, Paulo Vaz-Pires, Ângela Pista, Paulo Martins da Costa
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 1, p 59 (2023)
Gulls act as intermediaries in the exchange of microorganisms between the environment and human settlements, including Salmonella spp. This study assessed the antimicrobial resistance and molecular profiles of Salmonella spp. isolates obtained from f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3997cab718942a7882adae657f23d4d
Autor:
Ana Carolina Silva Vicente, Matheus Sousa de Paula Carlis, Isabela Jorge dos Santos, Adrielly Lais Alves da Silva, Paulo César Gonzales Dias Junior, Nathalia Rubio Eckermann, Terezinha Teixeira de Souza, Daniel Montanher Polizel, Marcelo Baggio, Janaina Socolovski Biava, Alexandre Vaz Pires, Evandro Maia Ferreira
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 53, Iss 9 (2023)
ABSTRACT: This study evaluated forage-free diets supplemented with sodium bicarbonate (SB) based on ground flint corn on intake, apparent nutrient digestibility, ruminal parameters, and N balance. Four rumen-cannulatedDorper × Santa Inês lambs, wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f259a6866a2541729e749c309ac7a5d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria-Leonor Lemos, Joana C. Prata, Inês C. Rodrigues, Sofia Martins-Costa, Bernardo Archer, Jorge Machado, Rui Dilão, Paulo Vaz-Pires, Paulo Martins da Costa
Publikováno v:
Veterinary Sciences, Vol 10, Iss 7, p 423 (2023)
A growing population increases the demand for food, but short shelf-lives and microbial hazards reduce supply and increase food waste. Fresh fish is highly perishable and may be consumed raw, such as salmon in sushi. This work aims to identify strate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41904f24a08e4c8a92704ffc18883220
Publikováno v:
ACS Sustainable Chemistry & Engineering; 9/16/2024, Vol. 12 Issue 37, p13721-13740, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patrícia G. Cardoso, Odete Gonçalves, Thais Cavalheri, Vânia E. Amorim, Weiwei Cao, Diogo A. M. Alexandrino, Zhongjun Jia, Maria F. Carvalho, Paulo Vaz-Pires, Rodrigo O. A. Ozório
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 6, p 1068 (2023)
A fish trial was carried out to evaluate the combined effects of temperature and dietary lipid level on the body composition, growth performance, and freshness profile of the European seabass (Dicentrarchus labrax). Fish were kept for 56 days at 20
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb6acc1ba5a441f5b1592bc0b99e8e40
Publikováno v:
In Fisheries Research January 2019 209:40-48
Autor:
André Storti Martins, Daniel Montanher Polizel, Gabriela Bagio Oliveira, José Paulo Roman Barroso, Marcos Vinicius de Castro Ferraz Jr., Alexandre Arantes Miszura, Marcelo Baggio, Evandro Maia Ferreira, Alexandre Vaz Pires
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 79, Iss 3 (2021)
ABSTRACT: Adding ionophores to ruminant diets is a strategy to manipulate ruminal fermentation and improve milk yield. This study evaluates the effects of narasin supply to lactating ewes on dry matter intake (DMI), milk yield and composition, and pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e18bef1ecd8d42209a46da2346eca534