Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Vavrouš, A."'
Autor:
Mannerström, Marika, Dvorakova, Marketa, Svobodova, Lada, Rucki, Marian, Kotal, Filip, Vavrouš, Adam, Vrbíková, Věra, Kejlova, Kristina, Jirova, Dagmar, Heinonen, Tuula
Publikováno v:
In Current Research in Toxicology 2022 3
Autor:
Marika Mannerström, Marketa Dvorakova, Lada Svobodova, Marian Rucki, Filip Kotal, Adam Vavrouš, Věra Vrbíková, Kristina Kejlova, Dagmar Jirova, Tuula Heinonen
Publikováno v:
Current Research in Toxicology, Vol 3, Iss , Pp 100090- (2022)
Indoor air is typically a mixture of many chemicals at low concentrations without any adverse health effects alone, but in mixtures they may cause toxicity and risks to human health. The aim of this study was by using new approach methods to assess t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe6da1ed006c4ba288c88cd47d3e12e5
Autor:
Kejlová, Kristina, Dvořáková, Markéta, Vavrouš, Adam, Ševčík, Václav, Kanďárová, Helena, Letašiová, Silvia, Sosnovcová, Jitka, Jírová, Dagmar
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro September 2019 59:26-34
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 22 July 2016 1456:196-204
Autor:
Vavrouš, Adam, Vápenka, Lukáš, Sosnovcová, Jitka, Kejlová, Kristina, Vrbík, Karel, Jírová, Dagmar
Publikováno v:
In Food Control February 2016 60:221-229
Autor:
Václav Ševčík, Mária Andraščíková, Adam Vavrouš, Alena Moulisová, Karel Vrbík, Hana Bendová, Dagmar Jírová, Kristina Kejlová, Tomáš Hložek
Publikováno v:
Chemical Papers. 76:4989-5000
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuzana Hladíková, Kristina Kejlová, Jitka Sosnovcová, Dagmar Jírová, Adam Vavrouš, Stanislav Janoušek, Milada Syčová, Vladimír Špelina
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 33, Iss 4, Pp 308-312 (2015)
Recycled paper is commonly used in food packaging industry, especially for disposable products. The material coming into direct contact with food products must not represent a source of contamination for food in accordance with the Framework Regulati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf776d20fc344f90965e9c5f83889d50
Autor:
Hana Jeligová, Lenka Mayerová, Alena Moulisová, Daniel W. Gari, František Kožíšek, Filip Kotal, Adam Vavrouš
Publikováno v:
Environmental Science: Processes & Impacts. 23:311-322
The modern, risk-based approach requires that only those pollutants which are likely to be present in a given water supply should be monitored in drinking water. From this perspective, defining an adequate approach to the monitoring of pesticides in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.