Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Vaudano, Enrico"'
Publikováno v:
In LWT June 2021 145
Autor:
Vaudano, Enrico, Quinterno, Giorgia, Costantini, Antonella, Pulcini, Laura, Pessione, Enrica, Garcia-Moruno, Emilia
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2019 289:154-161
Autor:
Noti, Olta, Vaudano, Enrico, Giuffrida, Maria Gabriella, Lamberti, Cristina, Cavallarin, Laura, Garcia-Moruno, Emilia, Pessione, Enrica
Publikováno v:
In Food Research International March 2018 105:1011-1018
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 3 October 2016 234:15-23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vaudano, Enrico, Costantini, Antonella, Cersosimo, Manuela, Del Prete, Vincenzo, Garcia-Moruno, Emilia
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 129(1):30-36
Autor:
Costantini Antonella, Vaudano Enrico, Cravero Maria Carla, Petrozziello Maurizio, Bernasconi Attilio, Garcia-Moruno Emilia
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 5, p 02012 (2015)
The main aim of this work was to test a dry-ice basting method to regenerate the barriques in order to prolong their life. In addition, this treatment for barrels can also represent an alternative to the use of sulfur dioxide for the barrique sanitiz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e80a458ed9c44ad5ac59932117d726f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.