Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Vatsou, J."'
Autor:
Goma, Z.1 gomazidiko@gmail.com, Vatsou, J.2, Tamgno, B. R.3, Goudoum, A.2, Tinkeu, L. S. Ngamo3
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Apr2024, Vol. 24 Issue 4, p26131-26147. 17p.
Fish is an important source of protein, mineral salts, and fatty acids essential for human nutrition. To ensure permanent availability to feed a hungry population, this very highly perishable commodity is transformed and stored. However, during stora
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c0113c2e5cffee346d4be3a96169968
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.