Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Vasylieva N."'
Publikováno v:
Біологічні студії, Vol 12, Iss 3–4, Pp 3-16 (2018)
Pure cultures of the acidophilic chemolithotrophic bacteria that are mesophilic and moderately thermophilic, were isolated from the acidophilic aboriginal association of the microorganisms from the waste dumps by fuel-energy complex of Ukraine. Their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fb73095ac6b4eef8f1d5046a2517c11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blaydа, I. A.1 iblayda@ukr.net, Vasylieva, N. Yu.1, Vasylieva, T. V.1, Sliusarenko, L. I.1, Dzhambek, O. I.1
Publikováno v:
Biotechnologia Acta. 2018, Vol. 11 Issue 6, p55-66. 12p.
Publikováno v:
Ukrainian Biochemical Journal; Jan/Feb2023, Vol. 95 Issue 1, p85-89, 5p
Publikováno v:
European Journal of Management Issues, 7, 207-214
With the accelerated globalization processes, the strength of connection between agricultural production and rural territories is growing; the ratio is changing in the structure of institutions of influence towards financial provision of balanced eco
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/62145
Publikováno v:
Biotechnologia Acta, Vol 11, Iss 6, Pp 55-66 (2018)
The aim of the work was to optimize the process of bacterial desulfurization of energy coal, namely, to determine the influence of the component composition of the nutrient medium and the conditions of the process, which ensure the maximal developmen
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684); 2022, Vol. 16 Issue 4, p64-76, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
VASYLIEVA, N.1 VasylievaN@i.ua, PUGACH, A.1
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science. 2017, Vol. 23 Issue 2, p198-203. 6p.