Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Vasugi, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V S Karthik Nayaka, Tiwari R B, Narayana C K, Ranjitha K, Shamina Azeez, Vasugi C, Venugopalan R, Bhuvaneswari S, Sujayasree O J
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 17, Iss 1 (2022)
Browning is a major quality deterioration process affecting both visual colour and nutritional value of guava leather. The aim of the study was to determine the role of different sugars viz., sucrose, fructose, glucose and sorbitol in non-enzymatic b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c645030382cf4721a52663d1fb3c2941
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Botany. 151:466-474
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sachin, A. J., Sudhakar Rao, D. V., Ranjitha, K., Vasugi, C., Narayana, C. K., Reddy, S. Vijay Rakesh, Preethi, P.
Publikováno v:
Erwerbs-Obstbau; Feb2024, Vol. 66 Issue 1, p215-227, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mulagund, Jagadeesha, Vishwakarma, Pradeep Kumar, Dinesh, M. R., Vasugi, C., Rekha, A., Ravishankar, K. V.
Publikováno v:
Erwerbs-Obstbau; December 2023, Vol. 65 Issue: 6 p2479-2490, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.