Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vasantharani S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sirangeevi, Bhuvaneswari G, Deeksha S, Vasantharani S, Thirugnanasampandan R, Shillpa Sree V.N, Ramya G, R. Krishnaveni, Gogul Ramnath M
Publikováno v:
Kongunadu Research Journal. 2:146-150
Ocimum basilicum L. belongs to the family Lamiaceae; contains plenty of phytochemicals with significant nutritional as well as health benefits. Antioxidant activity of methanol extract of Ocimum basilicum callus was evaluated using various antioxidan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mano, Elias1,2 manoe2005@gmail.com, Khader Sanou, Désiré Dramane Abdoul3, Sawadogo, Alizèta2, Ouédraogo, Rasmané Abdou1, Sidibé, Abdoulaye4, Boubakar, Ouattara2, Sombié, Pierre Alexandre Eric Djifaby2, Dabiré, Anogmain Rémy2, Sankara, Fernand3, Nacro, Souleymane2
Publikováno v:
Bio-Research. 2023, Vol. 21 Issue 3, p2207-2213. 7p.
Publikováno v:
Journal of Beijing University of Technology; Jun2024, Vol. 50 Issue 6, p702-710, 9p
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Mar2023, Vol. 9 Issue 3, p206, 28p
Publikováno v:
ISRN Physical Chemistry. 2012, p1-12. 12p.
Autor:
Jiménez, José A.
Publikováno v:
ChemPhysChem; Feb2019, Vol. 20 Issue 3, p399-404, 6p
Autor:
Jiménez, José A.
Publikováno v:
ChemPhysChem; 6/3/2016, Vol. 17 Issue 11, p1642-1646, 5p