Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Vasanthakaalam, Hilda"'
Autor:
Nsabimana, Phenias, Sombié, Olivier O., Pauwels, Nele S., Boynito, Wanzahun Godana, Tariku, Eshetu Zerihun, Vasanthakaalam, Hilda, De Henauw, Stefaan, Abbeddou, Souheila
Publikováno v:
In Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases February 2024 34(2):235-250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2023 7(6)
Autor:
Sung Kyu Kim, Taremwa, Nathan Kanuma, Vasanthakaalam, Hilda, Bayer, Thomas, Miller, Vanessa, Majiwa, Eucabeth, Macharia, Ibrahim
Publikováno v:
Proceedings of ISPIM Conferences; 2023, p1-7, 7p
Autor:
Vasanthakaalam, Hilda1 vhilda@ur.ac.rw, Muhimpundu, Jocelyne1, Karayire, Aurelia1, Fabien, Matsiko1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2018, Vol. 10 Issue 4, p104-115. 12p.
Autor:
Kambabazi, Marie‐Rose, Okoth, Michael Wandayi, Ngala, Sophia, Njue, Lucy, Vasanthakaalam, Hilda
Publikováno v:
Legume Science; Dec2022, Vol. 4 Issue 4, p1-10, 10p
Publikováno v:
Rwanda Journal of Agricultural Sciences; Vol 1, No 1 (2019); 31-35
Finger millet is widely consumed as porridge though not commercially grown in Rwanda. Traditional techniques of malting and fermentation are found to enhance bioavailability of nutrients. Hence the study aimed to assess microbiological changes among
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2022, Vol. 23 Issue 1, p59-68, 9p