Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Vargas, Maryella Osório"'
Autor:
Prestes, Amanda Alves, Verruck, Silvani, Vargas, Maryella Osório, Canella, Maria Helena Machado, Silva, Callebe Camelo, da Silva Barros, Eulália Lopes, Dantas, Adriana, de Oliveira, Luan Valdomiro Alves, Maran, Bruna Marchesan, Matos, Mailson, Helm, Cristiane Vieira, Prudencio, Elane Schwinden
Publikováno v:
In Food Research International March 2021 141
Autor:
Hoff, Rodrigo Barcellos, Molognoni, Luciano, Deolindo, Carolina Turnes Pasini, Vargas, Maryella Osório, Kleemann, Cristian Rafael, Daguer, Heitor
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 1 September 2020 1152
Autor:
Venturelli, Gustavo Luiz, da Silva, Kelly Justin, Treml, Diana, Navas, Paola Beatriz, Vargas, Maryella Osório, Bischoff, Joana Laura, de Faria, Josias Correa, Arisi, Ana Carolina Maisonnave
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2018 26:145-151
Autor:
Vargas, Maryella Osório1 (AUTHOR), Prestes, Amanda Alves2 (AUTHOR), Miotto, Marília1 (AUTHOR), Prudêncio, Elane Schwinden1,2 (AUTHOR) elane.prudencio@ufsc.br
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2021, Vol. 74 Issue 2, p262-276. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vargas, Maryella Osório
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos, Florianópolis, 2021. O doce de leite é um produto lácteo obtido por aquecimento de leite e a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6357c80b2480132088349dbeba38f5c7
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/234640
https://repositorio.ufsc.br/handle/123456789/234640
Autor:
Venturelli, Gustavo Luiz, da Silva, Kelly Justin, Treml, Diana, Navas, Paola Beatriz, Vargas, Maryella Osório, Bischoff, Joana Laura, de Faria, Josias Correa, Arisi, Ana Carolina Maisonnave
Publikováno v:
Food Bioscience; December 2018, Vol. 26 Issue: 1 p145-151, 7p
Autor:
Machado Canella, Maria Helena, Prestes, Amanda Alves, Maran, Bruna M., Verruck, Silvani, Vargas, Maryella Osório, Prudêncio, Elane Schwinden
Publikováno v:
Revista Acadêmica: Ciência Animal; 2019 Supplement, Vol. 17, p65-66, 2p