Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vararu Florin"'
Autor:
Dumitriu Georgiana-Diana, Cotea Valeriu V., Peinado Rafael A., Lerma Nieves Lopez de, Luchian Camelia Elena, Colibaba Cintia Lucia, Niculaua Marius, Zamfir Cătălin-Ioan, Vararu Florin, Odăgeriu Gheorghe
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 02011 (2016)
Innovative oenological products and techniques constantly need to be optimized in order to produce high quality wines that are able to fulfill the demanding consumers, with a pleasant colour, astringency, bitterness and a balanced organoleptic profil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a08f7e0262364042840028c45f38d39d
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2016 197 Part A:373-381
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogawa, Minami, Vararu, Florin, Moreno-Garcia, Jaime, Mauricio, Juan Carlos, Moreno, Juan, Garcia-Martinez, Teresa
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb2022, Vol. 248 Issue 2, p613-624, 12p
Autor:
VARARU, Florin1 florinvararu@yahoo.com, MORENO-GARCIA, Jaime2, MORENO, Juan2, NICULAUA, Marius1, NECHITA, Bogdan1, ZAMFIR, Catalin1, COLIBABA, Cintia1, DUMITRU, Georgiana-Diana1, COTEA, Valeriu V.1
Publikováno v:
Notulae Scientia Biologicae. 2015, Vol. 7 Issue 1, p123-128. 6p.
Autor:
Dumitriu, Georgina-Diana, López de Lerma Extremera, M. Nieves, Luchian, Camila Elena, Colibaba, Cintia Lucia, Niculaua, Marius, Zamfir, Catalin-Ioan, Odageriu, Gheorghe, Vararu, Florin, Cotea, Valeriu V., Peinado Amores, Rafael
Publikováno v:
BIO Web of Conferences 7, 02011 (2016)
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
Helvia. Repositorio Institucional de la Universidad de Córdoba
instname
39th World Congress of Vine and Wine Innovative oenological products and techniques constantly need to be optimized in order to produce high quality wines that are able to fulfill the demanding consumers, with a pleasant colour, astringency, bitterne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dd39c65ece7ff1f7d57877f3257e8c0f
https://hdl.handle.net/10396/14243
https://hdl.handle.net/10396/14243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MORENO-GARCÍA, Jaime, MILLÁN, M. Carmen, MAURICIO, Juan Carlos, GARCÍA-MARTÍNEZ, Teresa, VARARU, Florin, MORENO, Juan
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Horticulture; 2014, Vol. 71 Issue 2, p274-281, 8p
Autor:
DUMITRIU, Georgiana-Diana, COTEA, Valeriu V., ZAMFIR, Cătălin, NICULAUA, Marius, NECHITA, Bogdan, COLIBABA, Cintia, MORARU, Ioan, CODREANU, Maria, VARARU, Florin, PEINADO, Rafael Amores, LOPEZ DE LER-MA, Nieves
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Horticulture; 2014, Vol. 71 Issue 2, p240-245, 6p